divendres, 21 d’agost del 2009

L'últim dia a NYC i West New York (el nostre estudi), agost de 2009

Bon dia, ha arribat l’últim dia de vacances, ohhh...

Aprofitem per fer les ara sí les últimes compres, baixem Broadway des del 14 street passant per Tribeca i el Soho. Ens tornem a firar, en Pau una motxilla North Face, l’Eva un vestidet i alguna coseta més.

Ens despedim del Luigis, i hi tornem a fer un slice de peperoni, el nostre preferit. És curiós la quantitat de personal que hi ha en general als bars i restaurants, molts no estan fent res, però allà estan, i això fa que sempre t’atenguin amb gran rapidesa.

Al cel de Manhattan quasi sempre hi ha núvols, com si fossin pinzellades blanques posades de manera decorativa; però ara, de cop i volta, aquestes pinzellades són més fosques i més grans, s’ha girat un fort vent, comença a ploure. Cauen unes gotes enormes i els núvols ens obsequien amb una enorme cortina d’aigua. Dura poc, just el temps de dinar. Ara el cel torna a ser clar i aquella mena de boirina que hi ha entre els gratacels ha desaparegut, és un bon dia per fer fotos del skyline, llàstima que ja marxem.

El Lincoln Tunel està col·lapsat, suposem degut a la gran tempesta, però nosaltres necessitem creuar aquest pont per anar cap a l’aeroport, ai si perdem l’avió... al facturar les maletes ens diuen que passem, i molt, del pes, ens volen fer pagar 50$! Però portem una altra bossa i les coses que pesen més les posem allà, carai si que hem comprat!! Per sort o per desgràcia l’avió surt amb retard i el podem agafar. Bye, bye Manhattan, see you soon!

Extra:

El making off de les cròniques taronges americanes:


Després de cada llarga jornada agafem el bus o la guagua, segons la companyia, des de Port Authority (al costat de Times Sq.) fins a l’estudi de New Jersey (West New York). Aquest trajecte dura aproximadament 15-20 minuts. Un cop a les Harbor Towers, edifici en el qual es troba ubicat l’estudi, el primer que fem un cop hem descarreguem les motxilles i ens refresquem és iniciar la redacció de la crònica del dia. Això, acostuma a ser entre 22.00 i les 22.30 aprox. Ens repartim la feina i mentre un element de l’equip escriu la crònica l’altre s’encarrega de seleccionar les fotos. Mentre tant, anem preparant alguna cosa lleugera de sopar i seguim amb la nostra tasca. Finalment, composem el mosaic en base a la redacció de la crònica que és avalada per unanimitat. Clickem a publicar i apa, aquí ho teniu.

The End

3 comentaris:

Gek0gg ha dit...

Sou lo "puto crack".... s'em cau la baba a base de bé...
Es nota que ho esteu passant malament....
Ptnets nens

Pau Vilaplana ha dit...

Sí oi?? llàstima que ja som a Premià... fins aviat!

Eva Farrerons ha dit...

Ei Edgard! nosaltres encantats amb les vacances, i tu què tal l'estiu?
Fins aviat!