diumenge, 10 de març del 2013

La Mar a Montserrat



Avui ens llevem ben aviat, anem a fer la segona excursió muntanyenca amb la Mar. Anem a un indret molt emblemàtic, Montserrat! 

Agafem el cotxe fins al pàrquing gratuït que hi ha situat al peu del cremallera de Montserrat. Allà ens trobem amb el grup d’amics, en Jordi, el Guti, la Naroa... ens carreguem la Mar a la seva motxilla i comencem a caminar direcció al Monestir. Fa un dia esplèndid, quin sol! Protegim la Mar amb un barret i unes fantàstiques ulleres de sol, ideals per la ocasió, que llueix amb satisfacció. 

A mig camí, ens trobem amb la Neus i l’Edu, no pas per casualitat, sinó que li fem una sorpresa tots els amics per celebrar el seu 30 aniversari. La Mar amb la nostra ajuda li fa entrega d’una rosa, és la segona que rep i les altres 28 li van entregant amics i família, estratègicament situats, a mesura que el camí s’apropa al Monestir.

Durada de l’ascensió unes 2h, a pas lent i relaxat, i amb una parada tècnica per menjar i hidratar-nos. Ascensió molt fàcil, no presenta cap dificultat.

Arribem al Monestir, la Mar s’ho està passant molt bé, mirant cap un costat i cap a l’altre. Aquí ens trobem amb la resta d’amics, Sara, Ernest, Ira, Obach, Anna, Miso, Maja (amb la seva panxeta), Edgard, Anna i els pares i resta de família i amics de la Neus. 

Fem una visita ràpida al Monestir, la Moreneta un altre dia que hi ha massa cua. I ara a dinar tots junts! Al poble de Marganell, ens esperen a Can Font un menjar boníssim per posar la cirereta a la jornada.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Magnífica introducció de la Mar a la Geologia de Catalunya.
A la primera excursió els granits, a la segona els conglomerats i a la tercera?

Nué

Pau Vilaplana ha dit...

Ja ha arribat la tercera (a la neu de la Cerdanya) i aquesta l'has compartit amb ella!!