dissabte, 2 de març del 2013

Primer cim amb la Mar




Avui ens llevem amb un dia molt solejat desprès d’uns dies de temporal de vent, pluja i una mica de neu. Aprofitem per anar a fer el primer cim amb la Mar. Quin cim serà?

No podia ser cap altre. Agafem el cotxe cap a Cabrils fins a la zona d’aparcament. Allà ens carreguem la Mar a la motxilla Boba que avui estrenem i cap amunt per la pista forestal. La Mar dorm tota l’ascensió que fem amb 45 minuts. Mengem una poma, un plàtan i ens hidratem mentre gaudim de les vistes del Maresme, des de Barcelona fins a Mataró, i del mar Mediterrani fins al Montseny nevat. La Mar s’està despertant, riallera i contenta com sempre, mira cap un costat i cap a l’altre, sembla que li agrada. Ara que s’ha despertat aprofitem per ensenyar-li les ruïnes del Castell de Burriac, situat a 387’5 m del nivell del mar. Pugem a dalt de la Torre, avui està oberta, per gaudir de tot el paisatge en el punt més alt. La Mar s’ho està passant molt bé! Quines rialles! 

Durant la baixada està ben desperta, d’allò més còmoda a la seva motxilla ergonòmica, i mirant cap a cada costat per no perdre’s res de res. Baixem per la mateixa pista forestal, bon camí i fàcil de fer.

Primer cim aconseguit, molt bé Mar!

2 comentaris:

Esther ha dit...

Molt bé, Mar!!

Nué i Mercè ha dit...

Benvinguda, Mar, a l'excursionisme. Aquesta quedarà registrada com la primera de moltes excursions i cims que podràs fer. I desitgem poder-ne compartir i disfrutar més d'una!
Visca la Mar i visca la Muntanya!