dilluns, 23 de juny del 2008

Revetlla de Sant Joan, juny de 2008



Desitjar-vos a tots una bona revetlla de Sant Joan des de Tossa de Mar!

Tossa de Mar ha estat el marc incomparable per passar el pont i la revetlla de Sant Joan. Aquest, és un bonic poble de la costa Brava que es caracteritza pel seu relleu muntanyós i un litoral abrupte on s’hi encabeixen algunes petites cales i s'hi pot trobar ambient tranquil i familiar que difereix d’altres ambients molt més “guiris” de la costa catalana.

És destacable parlar de la Vila Vella que és l’únic exemple de població medieval fortificada que encara existeix a la costa catalana i que va ser declarat Monument Històric Artístic Nacional l'any 1931, i que es troba dins el recinte emmurallat construït entre els segles XII i XIV.

En Miso ens va reunir a una colla per a gaudir de l’inici de l’estiu així com de la nit més curta de l’any. D’aquesta manera, Tossa de Mar ha donat el tret de sortida als primers banys de la temporada i a les primeres bronzejades (amb cremeta) de pell.

Al sopar de la revetlla no podia fallar la coca, el cava i els ja clàssics "huevos de dragón" que tant espanten al Miso i apareixen misteriosament sota la taula per fer-lo saltar amb cara de "os voy a matar y no me hace ni p... gracia, mamones!". Ell sap que en el fons, molt en el fons, ho fem amb carinyo, oi?

El contingent que ha anat passant aquests dies per Tossa l’han format: Miso, Mandeep, Pablo i la seva dona, Erin, Sandra, Jordi, Germans del Val (Javi i Saúl), Guti, Xavi, Lluís, David, Irhad, Masha, Ira, Ernest, Eva i Pau... 19 persones! ... per no contar les adolescents perilloses de la disco... ;)

Espero que ens retrobem tots ben aviat!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt guapo el mosaic artista!!Ja pasarás les fotos!!Una abraçada!

Guti ;)

Pau Vilaplana ha dit...

Merci Guti!

He afegit un mosaic de la festeta... tela!

Aviat publicarem una breu ressenya del pont de Sant Joan, ja veus que això del blog ha d'anar per etapes...

Petonets i ens veiem aviat!

Miso ha dit...

Pauuuuu, gracias por el montaje i el esfuerzo de los comentarios. Siempre se agradece tener recuerdo de las experiencias sin que sean la vision de uno mismo :-)

Podremos disponer de las fotos enteras para nosotros?

Anònim ha dit...

Molt gran el nou mosaic, como us ho curreu!!jejeje, petons i abraçades!!;)

Anònim ha dit...

Soc el Guti, el del comentari d'aqui a sobre,jejeje

Eva Farrerons ha dit...

Gràcies Miso per organitzar una revetlla tots junts, va ser genial.

Una altra vegada convida a més noies, casi tot ereu tios!!jeje

Una abraçada a tots!!!