dijous, 26 de juny del 2008

Nosaltres i Premià de Mar, juny de 2008

La senyoreta Eva Farrerons i el senyoret Pau Vilaplana, en el seu propi nom i dret, són propietaris pel títol que a continuació es cita de la següent finca:

Vivenda al quart pis, porta quarta, al terme municipal de Premià de Mar, davant el Passeig Marítim de nom innombrable, avui Camí Ral, números entre el cent i el dos cents. Té una extensió d’uns pocs decímetres quadrats i es compon de poc més d’una esplèndida terrassa amb vistes al mar i a la muntanya (en l’ordre invers). Llinda: per veïns que esperem agradables i silenciosos. Quota: la seva quota de participació és la més petita de la finca. Referència i valor cadastral, doncs segons l’article 51 de la Llei 13/1996, de 30 de desembre i fetes de forma expressa les advertències especials previstes per dita norma, és aportada la documentació a l'efecte per la seva incorporació perceptiva a la carpeta titulada Piset de Premià de Mar.

Manifestem la part compradora que la finca descrita ens és del nostre deleït i que l’ocuparem amb la màxima satisfacció i il·lusió que ens atorga l’estipulació de la nota simple de l’escriptura amb valor registral de percepció de bens indivisos segons l’article de la propietat horitzontal del paràgraf 4rt que modifica la llei exigida pel certificat que així aportem a efectes notarials i fiscals. D’aquesta manera es procedeix a la liquidació dels honoraris del senyor registrador, que manifesta que inscrits a la finca indicada ens sigui cobrada al compte corrent tramitat pels seus efectes del concepte que adverteix i disposa el següent article per tal que la quota tributària a raó del dit impost declarat de les responsabilitats que se’n pugui derivar sigui, amb caràcter de confidencialitat i sense perjudici de les remissions d’obligat compliment, abonat.

Sigui com sigui, amb atorgament i autorització, rubriquem i signem que ara sí, premianencs.

Donem Fe.

Pd: i per si no us ha quedat prou clar, ens acabem de comprar un piset!



4 comentaris:

Anònim ha dit...

I les fotos del pis? de la hipoteca?
I més important encara, la festa d'inaguració?

Enhorabona nois! que el disfruteu molt i molt!

Pau Vilaplana ha dit...

Hola noi i gràcies!

Les fotos del pis ja arribaran...

Les fotos de la hipoteca ens les hem menjat i no vegis quin mal de panxa hem pillat....

I el més important? doncs quan tinguem les claus, que serà aviat, ja us avisarem per venir a pintar!

Et deixo, que tinc algo per gaudir molt i molt!

Salut!

:P

Ibon/Hadaloka ha dit...

Nenaaaaaaaaaaaaaaaaa felicitats!!!!!!
Espero que sigueu super feliços. Ja t'he afegit a la meva llista de blogs preferits. Ets una CRAK!!!MUAAAAAAA

Eva Farrerons ha dit...

Moltes gràcies guapa, jo tb t'he afegit a les Pàgines amigues!!

A veure si la gent veu el teu blog HADALOKA, és molt interessant, música, art, pelis... i es mira el CATÀLEG de joies dolçes q has fet, són molt boniques, originals i dolçes...

1 petonàs!