diumenge, 18 de maig del 2008

XXX Cursa del Corte Inglés

La 30a Cursa del Corte Inglés, ha comptat amb la nostra presència per sumar-nos a la celebració d’aquesta tradicional cursa per a tots els públics que recórrer els carrers de Barcelona.

Entre la multitud, 55.000 persones inscrites, nosaltres també hem format part de l’espectacle i hem corregut i caminat tant ràpidament com les nostres, últimament, poc entrenades cames ens han permès.

El tret de sortida a precedit els reglamentaris 5 minuts d’espera fins que no hem passat la línia de sortida xino-xano. Seguint amb aquesta mateixa tònica hem caminat Passeig de Gràcia amunt degut a la impossibilitat de donar una passa suficientment llarga que es pogués definir com a córrer...

No ha estat fins ben entrat el carrer Aragó que hem començat a trotar i la sensació era que estàvem disputant una cursa d’obstacles (carrets de nens, avis i avies, mares i pares, tiets i tietes, frikis, gossos, ...) i fent el doble de quilòmetres per la impossibilitat d’anar en línia recte. Finalment, a Plaça Espanya, hem pogut agafar el nostre ritme però uns metres més tard ens hem trobat amb la primera gran dificultat, la pujada a Montjuïc. Amb més pena que glòria hem realitzat, amb els braços aixecats, l’entrada a l’Estadi Olímpic de Montjuïc i hem pogut fer una volta a la pista atlètica que tant protagonisme havia gaudit l’estiu del 1992.

La baixada ha estat més dura de l’esperat i a l’arribar al Paral·lel les cames ja flaquejaven. Hem fet alguns metres caminant fins que a l’últim quilòmetre ens hem decidit a batre el nostre propi rècord de l’any passat (1h 41m). Fent un últim esforç i sense deixar de córrer hem pogut acabar els 11 quilòmetres amb un temps oficial d'1h i 33m!!! Tot i això cal dir que portàvem el xip (el Champion Chip del Federació Catalana) cedit per l'Oriol i el temps real (des del pas per la sortida fins l’entrada a meta) ha sigut d’1h i 26m!!! No està malament! Però podia ser millor... ;)

Una mica magulladets ens hem fet una sessió de fisioteràpia a l’arribar a casa que ha anat la mar de bé!!

Fins l’any que ve!

PD: volem deixar constància que l’any que ve ens prendrem aquesta cursa amb uns altres ulls i la intenció és fer els 11km entre 1 hora i 1 hora i 5 minuts. Aquí queda dit!!

Distància: 11 km
Temps Oficial: 1h 33m
Temps Real: 1h 26m