diumenge, 7 d’abril del 2013

La Mar a la seva primera cursa




Aquest any tornem a fer la Cursa del Corte Inglés, tot i que d’una forma molt diferent…

Agafem el tren a Premià i cap a les 9h arribem a Plaça Catalunya. Bufff, aquest any hi ha molta gent. Hem quedat al quiosc del Corte Inglés com tanta altra gent, però sortosament aconseguim trobar-nos amb una part dels amics, el Guti i la Naroa i la Neus i l’Edu.

9:30h Comença la cursa! ells intenten córrer esquivant a la multitud de gent i així aconsegueixen avançar posicions. Nosaltres no podem, anem amb el cotxet i la Mar. És la primera cursa que participem tots 3! Quina emoció...

Tot i anar amb el cotxet ens agradaria poder córrer una miqueta, però ens resulta quasi impossible durant tota la cursa, hi ha molta gent i la majoria van caminant, inclús molta gent joveneta. Hi ha moments que som nosaltres els únics que intentem córrer una mica. M’agrada poder anar pel mig dels carrers i avingudes de Barcelona sense cotxes, i sobretot fer la volta a l’Estadi Olímpic de Montjuïc. 

La Mar dorm tota la Cursa. A l'entrar a l’Estadi obre un ull però amb tanta gent i tant soroll decideix tornar a dormir fins al final.

Sí, sí, per fi arribem, amb un temps de 2:10h. Això no ha estat la cursa del Corte Inglés, sinó la passejada del Corte Inglés!

Un cop acabada la Cursa ens trobem amb l’Esther, el Nacho i la Marta i ja tornem amb el tren cap a casa.  Ha estat una bona jornada esportiva malgrat la multitud. La Mar podrà explicar que ha fet la primera cursa!